بادام سنگی بهتر است یا کاغذی

stone-almonds-are-better-or-paper-ones

قبل از رفتن سراغ بحت اصلی که بادام سنگی بهتر است یا کاغذی کمی به سال های قبل برگردیم.

در خانه ی پدربزرگ و مادربزرگ ها همیشه بادام به مقداری که بتوان با آن زمستان را گذراند پیدا میشد. همراه آن همیشه مقداری کشمش، گردو یا فخری نیز چاشنی کار میشد.

ترکیب انواع خشکبار با هم یک ترکیب همیشه برنده است، بخاطر طبع گرم و ویتامین هایی که دارند میتوانند مثل یک صخره در مقابل سرمای زمستان مقاومت کنند.

هر کسی که این ترکیب را در جیب هایش داشته باشد هم خدا را دارد و هم خرما را، چون از طرفی سیستم ایمنی بدنش را قوی میکند و از طرفی یک خوراکی خوشمزه و دلچسب میل میکند.

در ادامه به بررسی این موضوع که بادام سنگی بهتر است یا کاغذی خواهیم پرداخت.

در حالت کلی ما دو نوع بادام داریم :

بادام سنگی بهتر است یا کاغذی

بادام سنگی بهتر است یا کاغذی

همانطور که از اسم هر کدام پیداست تفاوت این دو نوع بادام درختی در پوست آنهاست. در ادامه هر کدام از این محصولات را بطور جداگانه بررسی میکنیم.

بادام سنگی

این محصول پوست سخت تری نسبت به نوع کاغذی دارد و برای شکستن و مغز کردن آن به یک وسیله نیاز خواهید داشت.

در عوض این محصول طعم بهتری نسبت به نوع کاغذی دارد و بسیاری از افرادی که طرفدار بادام هستند، نوع سنگی را ترجیح میدهند.

در مورد خواص این محصول بهتر است بدانید هر دو نوع، خواص و فواید مشابه و یکسانی دارند و از جهات زیادی شبیه هم هستند.

کاربرد

این محصول، بیشتر برای تهیه ی مغز بادام کاربرد دارد. برای مثال، مغز بادام هایی که داخل ظرف آجیل مشاهده میکنید اگر ایرانی بوده باشند به نوع سنگی تعلق دارند.

کاربرد دیگر این محصول، مصارف شخصی در منازل است. افرادی که این محصول را میپسندند ترجیح میدهند در خانه خودشان این محصول را شکسته و میل کنند.

بادام سنگی شکسته شده
بادام سنگی شکسته شده

بادام کاغذی

پوست نازک و شکننده ی این نوع بادام به کاغذ تشبیه شده است و به همین دلیل به این نام معروف است.

این نوع، خودش به چند دسته تقسیم میشود. 

یک نوع به راحتی و با کوچکترین فشتر انگشت میشکند و به راحتی مغز آن جدا میشود.

یک نوع دیگری نیز وجود دارد که نه مانند نوع بالا پوست نازک دارد و نه مثل نوع سنگی سفت و سخت است و حتما باید با دستگاه شکسته شود.

این نوع بادام با اینکه با دست میشکند ولی به فشار بیشتری نیاز دارد.

کاربرد

نوع کاغذی برای استفاده در آجیل بسیار مناسب است. آن دسته از افرادی که تمایلی به استفاده از مغز بادام در کاسه آجیل خود ندارند میتوانند از نوع پوست کاغذی استفاده کنند.

بادام کاغذی محصول امسال مراغه
بادام کاغذی محصول امسال مراغه

خواص بادام

همانطور که در بالا گفته شد، در این موضوع که خواص بادام سنگی بهتر است یا کاغذی هیچ فرقی بین این دو نوع خشکبار وجود ندارد.

فایده بادام برای مو

اگر می‌خواهید موهایی براق و پوستی صاف و شفاف داشته باشید، بهتر است بادام ( almond ) را در برنامه غذایی خود بگنجانید؛ چون این محصول مقدار زیادی کلاژن دارد که به جوان ماندن پوست کمک شایانی می‌کند.(1)

کمک به هضم غذا

این آجیل به هضم بهتر غذا می‌کند و برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

مفید برای پوست های خشک

افرادی که از پوست خشک رنج می‌برند، یک لوسیون حاوی  این محصول می‌تواند مشکل آن‌ها را به طور کامل رفع کند. روغن موجود در این محصول، خشکی و پوسته پوسته شدن پوست را برطرف کرده و نرمی و لطافت خاصی به آن می‌بخشد.

بانی تاوب دیکس که یکی از متخصصین تغذیه است، در کتاب خود می‌گوید: این محصول منبعی سرشار از فیبر است و خوردن این خشکبار و یا نوشیدن یک لیوان شیر بادام می‌تواند به حرکت روده‌ها کمک کرده و مانع از یبوست فرد شود. همچنین باکتری‌های مفیدی که در روده انسان زیست می‌کنند را تقویت کرده و سلامتی دستگاه گوارش را تضمین می‌کند.

بانی در بخش دیگری از کتاب خود می‌گوید: به دلیل دارا بودن چربی‌های سالم، به لطافت پوست کمک شایانی می‌کند. همچنین این آجیل ویتامین‌های موردنیاز بدن از جمله ویتامین A و E را تأمین کرده و باعث درخشان شدن و زیبایی پوست می‌شود. همان‌طور که می‌دانید کلاژن باعث خاصیت ارتجاعی پوست می‌شود. ازآنجاکه کلاژن موجود در این محصول زیاد است، از چروک شدن پوست افراد جلوگیری می‌کند.

خواص بادام های متنوع و مختلف
خواص بادام های متنوع و مختلف

خرید بادام

امروز نیز افراد زیادی به دنبال خرید بادام ایرانی و با کیفیت هستند، چون به همان اندازه که فروشنده ی خشکبار زیاد شده است به همان اندازه نیز افراد متقلب زیادی وارد بازار این محصولات پر خاصیت شده اند.

قبل از اینکه به خرید بادام با پوست اقدام کنید ابتدا بهتر است با انواع بادام آشنا شوید تا این محصول را با قیمت مناسب خریداری کنید.

قیمت

قیمت بادام به عوامل زیادی بستگی دارد، هر چه بادام درشت تر باشد و مغز شیرین و با کیفیت داشته باشد قیمت آن نیز نسبت به نوع بی کیفیت بالا تر خواهد بود ولی این تفاوت قیمت ارزشش را دارد.

قیمت بادام کاغذی بالاتر از بادام سنگی است ولی بیشتر افراد طعم و مزه ی بادام سنگی را بیشتر میپسندند.

این محصول را باید از جایی خریداری کنید که خدای نکرده بادام تلخ را با شیرین ترکیب نکرده باشد، این نوع افراد سودجو و متقلب در بازار کم نیستند. پس در هنگام خرید بادام دقت کنید که این محصول را از محل های معتبر و دارای مجوز خریداری کنید.

قیمت بادام سنگی 180000 تومان
قیمت بادام کاغذی445000 تومان

جمع بندی

اینکه بادام سنگی بهتر است یا کاغذی کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر میخواهید در منزل برای خودتان مغز بادام تهیه کنید نوع سنگی برایتان مناسب است چون مغز خوش طعم و خوشمزه ای دارد ولی اگر میخواهید به عنوان آجیل استفاده کنید حتما باید به سراغ نوع کاغذی بروید.

خرید بادام درختی
خرید بادام درختی

بادام سنگی بهتر است یا بادام کاغذی؟

جواب این سوال را باید بعد از مطالعه کردن مقاله بدهید، بادام کاغذی بیشتر برای آجیل کاربرد دارد و بادام سنگی برای مغز کردن

خواص بادام سنگی و کاغذی یکسان است؟

بله، هر دو نوع بادام خواص یکسانی دارند و در مقاله مفصل در این باره توضیح داده شده است.

قیمت هر دو نوع بادام یکی است؟

خیر، قیمت نوع سنگی کمتر از نوع کاغذی است.

از کجا میتوان این بادام ها را تهیه کرد؟

در لابلای مقاله، راهنمای خرید بادام سنگی و کاغذی قرار داده شده است تا با مناسب ترین قیمت برای خرید این محصولات اقدام کنید.

4.1/5 - (34 امتیاز)
مسعود خرّمی
دیدگاه کاربران
8 دیدگاه
  • مهدی ناطق 7 آذر 1401 / 11:29 ب.ظ

    من بادام سنگی گرفتم از بازار ولی از هر چند تا که میشکنم یکی تلخ در میاد. اصلا یجوری تلخه که تا چند دقیقه طعم دهنک افتضاح میشه. از کجا باید تشخیص بدم بادام سنگی شیرینه؟

    • مسعود خرّمی 7 آذر 1401 / 11:47 ب.ظ

      سلام و عرض ادب. تنها راهی که میشه خیالتون از بابت مشکلاتی که برای خریدتون پیش میاد راحت باشه اینه که از جای معتبر و قابل اطمینان خرید کنید. ما بادام سنگی رو به شرط 100% شیرین برای مشتری ها ارسال میکنیم و اگر خلافش ثابت بشه بدون قید و شرط مبلغ پرداختی مشتری رو عودت میدیم.

  • محمود باقری 14 آذر 1401 / 10:30 ب.ظ

    یعنی برای آجیل نمیشه از بادام سنگی استفاده کرد؟

    • مسعود خرّمی 14 آذر 1401 / 11:47 ب.ظ

      سلام. چون برای شکستن بادام سنگی نمیشه با دست انجام داد و حتما باید از ابزار استفاده کرد پس برای آجیل نمیتونه مناسب باشه ولی مغز بادام سنگی انتخاب مناسبیه

  • حامدقنبریان 6 دی 1401 / 2:06 ق.ظ

    سلام من میخواستم بادام پوست کاغذی بخرم ازکجا میتونم با کیفیت بهتر وقیمت مناسب‌تر بخرم برای خرده فروشی میخوام

    • مسعود خرّمی 6 دی 1401 / 3:02 ب.ظ

      سلام و عرض ادب. ما در بخش فروشگاه هم بادام سنگی موجود داریم و هم بادام پوست کاغذی. میتونید از لینک زیر وارد بخش فروش بادام پوست کاغذی بشید، و یا اگه عمده خرید دارید و برای فروش میخواین با شماره 09140051710 تماس بگیرید.

      بادام پوست کاغذی

  • بهرام 4 دی 1402 / 10:57 ب.ظ

    با سلام، اینجانب از تولید کنندگان بادام هستم و لازم به یادآوری است که ماندگاری بادام سنگی خیلی بیشتر از بادام کاغذی است و حفظ بادام کاغذی تا زمان برداشت بسیار مشکل تر از بادام سنگی می باشد چون کلاغ ها ترجیح می دهند بادام کاغذی بخورند و تا زمان برداشت تا اخرین بادام روی درخت را نوش جان میکنند.

    • مسعود خرّمی 4 دی 1402 / 11:43 ب.ظ

      سلام و عرض ادب. ممنون که اطلاعات خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتین

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *