خواص فندق برای سلامتی + بررسی مضرات فندق

Properties-of-hazelnuts

فندق یکی از خوراکی هایی است که کمتر کسی از خوردن آن اجتناب میکند. ما ایرانی ها، این محصول را اغلب در ترکیب با آجیل استفاده کرده ایم و کمتر پیش می آید که کسی آن را بصورت تکی خریداری کند، مگر آنکه با خواص فندق آشنایی داشته باشد. تمام محصولاتی که در آجیل استفاده میشوند دارای خواص و فواید شگفت انگیزی هستند، ولی در میان آنها، چند نوع خوراکی با خواص خارق العاده داریم، از جمله فواید سلامتی فندق که به آن خواهیم پرداخت.

با ما همراه باشید تا علاوه بر بررسی کامل خواص فندق به شما راه های خرید آجیل و همچنین انواع خشکبار را نشان دهیم. فروشگاه اینترنتی آقای گردو با چندین سال فعالیت در زمینه آجیل و خشکبار توانسته است به یکی از بهترین برند های این مارکت تبدیل شود.

فندق در رسته آجیل شناخته می شود که همانند سایر مغز ها مثل مغز گردو یا بادام می تواند به عنوان چاشنی و یا افزودنی به کیک و شیرینی مصرف شود یا به طور خام همراه با سایر خشکبار مثل کشمش استفاده شود. فندق نوعی دانه گیاهی است که عمده ترکیبات آن را چربی و پروتیین تشکیل می دهد. البته خواص فندق از این جهت حائز اهمیت است که این محصول سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی است که ویتامین مورد نیاز بدن را می تواند به راحتی تامین کند و سیستم ایمنی بدن را بهبود ببخشد.

خواص فندق برای مردان
خواص فندق برای مردان

خواص فندق

فندق منبع خوبی از فیبر است و کاهش کلسترول یکی دیگر از خواص فندق است. خوردن آجیل ممکن است به برخی افراد کمک کند تا از افزایش وزن بدن خود جلوگیری کنند، فندق سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که از بدن در برابر اکسیداسیون سلول ها محافظت می کنند، همچنین فندق ممکن است به تقویت قلب کمک کند. تحقیقات اخیر نشان می دهند که مصرف بیشتر مغزها، از جمله مغز فندق، ممکن است تعداد اسپرم در مردان را افزایش دهد و کیفیت اسپرم را بهبود بخشد.

در این مقاله قصد داریم به بررسی چند نمونه از خواص فندق و فواید سلامتی آن بپردازیم که بی شک برای سلامتی و ایمنی بدن مفید و تاثیر گذار است. فندق نوعی میوه است که از درخت بدست می آید و معمولا در کشور های اروپایی کشت شده ولی قسمت عمده تولید و کشت فندق در ترکیه می باشد که تولید کننده عمده فندق دنیا است. فندق یک جادوگر گیاهی با خواص دارویی قوی است که می توان از آن به طرق مختلف استفاده کرد.

چگونه از خواص فندق بهره ببریم
چگونه از خواص فندق بهره ببریم

فندق برای پوست

یکی دیگر از مهمترین خواص فندق این است که این محصول از پیری زودرس جلوگیری می کند، روند پیری را به تاخیر می اندازد و با خطوط ریز و چین و چروک مبارزه می کند. ویتامین E موجود در فندق، پوست را مرطوب و آبرسانی می کند. پوست را حالت می دهد و آن را نرم، صاف و درخشان می کند. به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل می کند و از پوست ما در برابر اثرات مضر اشعه های UV خشن محافظت می کند.

خواص فندق برای مغز

فندق در کنار گردو و بادام یکی از بهترین غذاها برای تقویت سلامت مغز محسوب می شوند. فندق سرشار از تیامین، سلنیوم، ویتامین E و K است و برای سلامت مغز بسیار مفید است و همچنین حافظه را بهبود می بخشد.

فندق برای مو مفید است

روغن فندق معمولا برای بهبود شرایط مو و پوست سر استفاده می شود. برای موهای شکننده و آسیب دیده، روغن فندق در برابر آسیب های بعدی کمک می کند و موها را تغذیه می کند. با استفاده منظم، روغن فندق می تواند کیفیت موهای آسیب دیده را بهبود بخشد. روغن فندق همچنین می تواند شرایط خشکی پوست سر و تولید مو را بهبود بخشد.

فواید فندق برای کبد

طبق یک مطالعه در مورد خواص فندق نشان داد که این محصول باعث افزایش تعداد مواد مغذی ضروری در بدن مانند ویتامین E و منیزیم می شود. این امر خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند آلزایمر، دیابت، سرطان، مشکلات قلبی و کبدی را کاهش می دهد.

Properties-hazelnuts-kernel-aghayegerdoo
Properties-hazelnuts-kernel-aghayegerdoo

فندق فشار خون را افزایش می دهد

فندق سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین ها، مواد معدنی، ترکیبات آنتی اکسیدانی و چربی های سالم است. آنها همچنین ممکن است سایر مزایای سلامتی را نیز به همراه داشته باشند، از جمله کمک به کاهش سطح چربی خون، تنظیم فشار خون ، کاهش التهاب و بهبود سطح قند خون و غیره.

فندق باعث افزایش کلسترول می شود

رژیم غذایی غنی شده با فندق، با کاهش LDL و کلسترول کل همراه است، در حالی که کلسترول HDL، تری گلیسیرید و BMI به طور قابل ملاحظه ای بدون تغییر باقی می مانند.

فندق برای خواب مفید است

فندق: این آجیل ترد و کمی شیرین در واقع سرشار از تریپتوفان است، اسید آمینه ای که باعث خواب آلودگی می شود. تریپتوفان، ملاتونین تولید می کند که به ما کمک می کند تا شب ها آرام و عمیق بخوابیم.

فندق برای اضطراب مفید است

خواص فندق میتواند روی کاهش اظطراب نیز تاثیرگذار باشد، به این دلیل که فندق به دلیل داشتن نسبت بالای ویتامین B6 می تواند عملکرد کلی سیستم عصبی را بهبود ببخشد. ویتامین B6 همراه با اسیدهای چرب امگا 3 که در فندق وجود دارد، به مبارزه با استرس، اضطراب و افسردگی کمک می کند.

فندق ضد التهاب است

در میان چندین غذای مغذی، فندق به عنوان یک غذای ضد التهاب و کاهنده چربی خون در نظر گرفته می شود که دومین منبع غنی از اسیدهای چرب غیراشباع در میان آجیل هاست و به دلیل غنی بودن از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات فنلی در کاهش التهاب تاثیرگذار است.

فواید و خواص فندق و مغز فندق
فواید و خواص فندق و مغز فندق

فندق برای آرتروز مفید است

بادام، فندق، بادام زمینی، پسته و گردو حاوی مقادیر زیادی فیبر، کلسیم، منیزیم، روی، ویتامین E و چربی‌های امگا 3 هستند که همگی دارای اثرات ضد التهابی هستند و میتوانند برای آرتروز مفید باشند.

خواص فندق برای استخوان

از دیگر خواص فندق به این نکته میتوان اشاره کرد که این مغز می تواند برای مفاصل و استخوان های شما مفید باشد، منیزیم و کلسیم برای سلامت استخوان ها و مفاصل شما ضروری هستند. منیزیم اضافی که توسط استخوان‌های شما ذخیره می‌شود در صورت کمبود آن، کمک می‌کند. علاوه بر این، فندق حاوی منگنز است که برای رشد و استحکام استخوان ها ایده آل است.

فندق برای تیروئید مفید است

آجیل برزیلی، آجیل ماکادمیا و فندق منابع عالی سلنیوم هستند که به عملکرد سالم تیروئید کمک می کنند. بهتر است یک بسته کوچک از انواع آجیل برای میان وعده در طول روز بسته بندی کنید.

افزایش تستوسترون

طبق تحقیقات انجام شده بر روی دو گروه سنی جوان و مسن، رژیم غذایی مکمل فندق، متغیرهای هیستوپاتولوژیک، کیفیت اسپرم، پلاسمای منی و استرس اکسیداتیو پلاسما، ویتامین E پلاسمای منی و سطح تستوسترون پلاسما را در هر دو گروه بهبود بخشید. (2)

خواص فندق برای بهبود فعالیت عضلات

فندق دارای مقادیر قابل توجهی از منیزیم است و منیزیم نقش موثری در کنترل میزان کلسیم موجود در بدن و فعالیت سلول های آن دارد. در نتیجه، به تحرک عضلات کمک خواهد کرد و از ایجاد نیروی بیش از اندازه در عضلات نیز جلوگیری خواهد کرد.

این اثر موجب کاهش تنش عضلات خواهد شد و از بروزخستگی عضلانی، اسپاسم عضلات، گرفتگی و درد جلوگیری خواهد کرد. همچنین پژوهش ها مشخص می کند که میزان مورد نیاز مناسب منیزیم می تواند به بهبود فعالیت عضلات کمک کند و مقدار مناسب منیزیم نیز می تواند سلامت استخوان شما را تضمین کند.

مطالعات نشان می دهد که مصرف موضعی فندق می تواند به طور موثر التهاب را کاهش دهد و به تسکین پوست شما کمک کند.

بهترین راه برای خوردن فندق چیست
بهترین راه برای خوردن فندق چیست

خواص فندق برای مردان

فندق علاوه بر محتوای امگا 3 حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند که می تواند منجر به فشار خون بالا شود . آنها حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات فنلی هستند که با کاهش کلسترول و التهاب به قلب شما کمک می کند تا سالم بماند.

فندق سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین ها، مواد معدنی، ترکیبات آنتی اکسیدانی و چربی های سالم است. آنها همچنین ممکن است مزایای سلامتی داشته باشند، از جمله کمک به کاهش سطح چربی خون، تنظیم فشار خون، کاهش التهاب و بهبود سطح قند خون و غیره.

خوردن فندق باعث بهبود کیفیت اسپرم در مردان میشود

تحقیقات اخیر نشان می دهد که مصرف بیشتر مغزها، از جمله فندق، ممکن است تعداد اسپرم را افزایش دهد و کیفیت اسپرم را بهبود ببخشد. محققان تاکید می کنند که این مطالعه کوچک شامل شرکت کنندگان سالم و بارور بود.

بادام، گردو و فندق مملو از مواد مغذی هستند که قبلاً با اسپرم سالم‌تری مرتبط بوده‌اند – مانند اسیدهای چرب امگا 3، فولات و آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین E، روی و سلنیوم. این مواد مغذی برای محافظت از اسپرم در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد و حفظ یکپارچگی ساختاری اسپرم شناخته شده‌اند.

به عضله سازی در بدن مردان کمک میکند

مصرف پروتئین موجب چربی سوزی و همچنین عضله سازی در بدن میشود، به همین دلیل به ورزشکاران توصیه میشود حتما آجیل هایی مانند فندق ، بادام و گردو را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

محتوای پروتئین فندق: 15 گرم در هر 100 گرم فندق. فندق یکی دیگر از منابع عالی پروتئین برای عضله سازی است.

خواص فندق برای زنان

فندق علاوه بر محتوای امگا 3 حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند که می تواند منجر به فشار خون بالا شود. آنها حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات فنلی هستند که با کاهش کلسترول و التهاب به قلب شما کمک می کند تا سالم بماند.

فندق برای پوست زنان

ویتامین E موجود در روغن فندق ممکن است به کاهش خطوط ریز کمک کند. ویتامین E یک آنتی اکسیدان مهم برای مراقبت از پوست است زیرا به صاف شدن پوست کمک می کند و همچنین به لایه بیرونی پوست کمک می کند آب و رطوبت را حفظ کند.

با این حال، برخی تحقیقات نشان می دهد که محصولات ترکیبی از ویتامین E و C نسبت به محصولاتی که فقط ویتامین E دارند، در مبارزه با علائم پیری موثرتر هستند. روغن فندق حاوی ویتامین C نیست. اما ممکن است به کند شدن روند پیری کمک کند: تحقیقات نشان می‌دهد که اسیدهای چرب، مانند اسیدهای چرب موجود در روغن فندق، می‌توانند به کاهش خطوط ریز یا چین و چروک‌های ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید کمک کنند.

اهمیت شادابی و سلامت پوست برای زنان بیشتر از مردان است و به همین دلیل زنان باید به فواید سلامتی فندق و روغن فندق برای پوست بیشتر بپردازند. در ادامه به چندین مورد از دلایلی که گفته میشود این محصول برای پوست مفید است خواهیم پرداخت.

  • برای پوست های حساس بی خطر است
  • آبرسان است
  • مرطوب کننده است
  • می توان از آن به عنوان قابض استفاده کرد
  • به افزایش تولید کلاژن کمک می کند
  • به کاهش ظاهر اسکار کمک می کند
خواص فندق برای ورزشکاران
خواص فندق برای ورزشکاران

خواص فندق در رشد مو

به عنوان یک منبع عالی از ویتامین E که در فندق یافت می شود، یکی از بهترین ها برای سلامت پوست سر شماست. فولیکول های مو را تغذیه می کند تا رشد موی سالم تر و قوی تر را تقویت کند و همچنین به تولید کلاژن و سلول های پوستی سالم تر کمک می کند.

ویتامین E، اسیدهای چرب ضروری و پروتئین های موجود در آجیل به به سلامتی و داشتن پوستی شفاف تر و درخشان تر کمک زیادی می کنند. پس از خوردن آجیل هایی مثل بادام و گردو غافل نشوید. همچنین می توانید محصولات دارای ویتامین E مانند آووکادو، کاج و روغن ذرت را هم امتحان کنید.

آجیل و خشکبار، مغزها و دانه هایی مانند تخمه کدو و آفتابگردان حاوی ویتامین E هستند که پوست شما را درخشان و سالم نگه می دارد. بیشتر آجیل ها، به ویژه بادام، التهاب هایی را کاهش می دهند که می توانند باعث پیری زودرس پوست شود. خوردن آجیل و دانه ها یک میان وعده عالی و سالم است که خواص ضد پیری نیز دارد.

فواید روغن فندق

روغن فندق مایعی است که توسط دستگاهی به نام پرس از فندق استخراج می شود. معمولا برای پخت و پز و در سس سالاد استفاده می شود. همچنین برای مراقبت از مو و به عنوان روغن حامل برای رایحه درمانی یا روغن های ماساژ استفاده می شود.

روغن فندق سرشار از اسید اولئیک است، یک اسید چرب که به مرطوب شدن پوست کمک می کند و آن را به وضوح هیدراته نگه می دارد . روغن فندق به دلیل داشتن ویتامین E و اسیدهای چرب بالا به دلیل خاصیت آبرسانی آن شناخته شده است. ویتامین E می تواند به نرمی و لطافت پوست شما کمک کند.

اما روغن فندق می تواند به عنوان یک محصول مراقبت از پوست نیز استفاده شود. سرشار از ویتامین های مغذی پوست و اسیدهای چرب ضروری است که به محافظت از پوست در برابر آسیب های خورشید، افزایش تولید کلاژن و موارد دیگر کمک می کند.

استفاده از روغن فندق بر روی پوست شما می تواند فواید زیادی داشته باشد، از صاف کردن و آبرسانی به پوست گرفته تا محافظت در برابر آسیب های خورشید.

healthline.com

بهترین راه برای خوردن فندق

فندق را می توان کامل، ورقه شده، آسیاب شده، خام یا بوداده خریداری کرد. آنها معمولاً به عنوان میان وعده خورده می شوند یا به غذاهای پخته شده و سایر غذاها اضافه می شوند. بهتر است آنها را با پوستی که روی مغز فندق است بخورید. فندق سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین ها، مواد معدنی، ترکیبات آنتی اکسیدانی و چربی های سالم است.

بهترین زمان مصرف فندق

اکثر آجیل ها بسته به آب و هوا در ماه های شهریور تا آبان برداشت می شوند. برای تبدیل شدن به خوراکی برای انسان، آجیل باید به بلوغ کامل برسد و کمی خشک شود. هنگامی که پوشش بیرونی، شروع به شکافته شدن می کند، فندق ها برای خوردن بی خطر هستند. آشنایی با خواص آجیل باعث می شود بیشتر و بهتر لزوم خوردن آنها را درک کنم.

آیا می توانم فندق را خام بخورم؟

در اغلب مواقع فندق به‌ صورت خام مصرف می‌شود، اما زمانی که برشته می‌شود، طعم ملایم‌ تر و شیرین‌ تری به خود می‌گیرد. تقریباً مانند همه آجیل‌ ها، آنها دارای محتوای چربی بالایی هستند، به این معنی که اگر در یخچال نگهداری نشوند، خیلی سریع مواد مغذی خود را از دست میدهند.

ارزش غذایی فندق

اطلاعات غذایی زیر توسط USDA برای 1 اونس ( 28 گرم یا حدود 21 مغز کامل ) فندق بدون نمک ( خام ) ارائه شده است.

چربی۱۷ گرم
پروتیین۴.۲ گرم
کربو هیدرات۴.۷ گرم
فیبر۲.۷ گرم
ویتامین E۲۱ درصد از نیاز روزانه
تیامین۱۲ درصد از نیاز روزانه
منیزیم۱۲ درصد از نیاز روزانه
مس۲۴درصد از نیاز روزانه
منگنز۸۴ درصد از نیاز روزانه

کربوهیدرات ها

میزان مناسب مصرف فندق در هر وعده 1 اونس یا حدود 21 عدد مغز است. بر اساس داده های USDA، یک وعده حدود 178 کالری و کمی کمتر از 5 گرم کربوهیدرات فراهم می کند.

بیشتر کربوهیدرات های موجود در فندق از فیبر به دست می آید. مقدار کمتری از قندهای طبیعی (1.2 گرم) و مقدار بسیار کمی از نشاسته (0.1 گرم) به دست می آید.

بار گلیسمی تخمینی یک وعده فندق 0 است. هنگام تخمین تأثیر یک غذا بر قند خون، بار گلیسمی اندازه سهم را در نظر می گیرد.

چربی ها

بیشتر کالری موجود در فندق از چربی حاصل می شود. در مجموع 17 گرم چربی در یک وعده از آجیل وجود دارد که بیشتر از نوع تک غیراشباع است ( تقریبا 13 گرم). همچنین 2.2 گرم چربی غیراشباع چندگانه وجود دارد. چربی های غیر اشباع به عنوان اشکال سالم چربی در نظر گرفته می شوند.

پروتئین

فندق در هر وعده کمی بیش از 4 گرم پروتئین دارد.

ویتامین و مواد معدنی

فندق منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی مغذی است. آنها منبع عالی ویتامین E (حدود 28 درصد از مصرف توصیه شده روزانه شما) و منبع خوبی از تیامین هستند. فندق همچنین حاوی مقادیر کمتری ویتامین B6 و فولات است.

فندق همچنین منبع عالی منگنز و مس و منبع خوبی از منیزیم است. همچنین مقادیر کمتری فسفر، آهن، روی و پتاسیم در فندق وجود دارد.

مضرات فندق

به نظر می رسد فندق در مقادیر غذایی برای اکثر افراد بی خطر است. اما برخی از افراد به فندق حساسیت دارند و واکنش های آلرژیک جدی از جمله مشکلات تنفسی تهدید کننده زندگی (آنافیلاکسی) داشته اند . فندق همچنین با یکی از شیوع بوتولیسم ناشی از ماست آلوده مرتبط است.

به طور کلی، خوردن 29 تا 69 گرم فندق در روز با بهبود پارامترهای سلامت قلب مرتبط است. خلاصه فندق ممکن است ظرفیت اکسیداتیو را افزایش دهد و سطح چربی خون را کاهش دهد که می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. به نظر می رسد آنها همچنین به عادی سازی فشار خون کمک می کنند.

اگر زیاد فندق بخورید چه اتفاقی می افتد؟

به نظر می رسد فندق در مقادیر غذایی برای اکثر افراد بی خطر است. اما برخی از افراد به فندق حساسیت دارند و واکنش های آلرژیک جدی از جمله مشکلات تنفسی تهدید کننده زندگی (آنافیلاکسی) داشته اند . فندق همچنین با یکی از شیوع بوتولیسم ناشی از ماست آلوده مرتبط است.

گاز، نفخ و مشکلات گوارشی ممکن است رخ دهد، این یک عارضه جانبی رایج می باشد که به دلیل ترکیبات موجود در آجیل به نام فیتات و تانن است که هضم آنها را دشوار می کند. آلن آر می گوید خوردن بیش از حد چربی، که به وفور در آجیل یافت می شود، در مدت زمان کوتاهی می تواند منجر به اسهال شود.

نتیجه گیری

به گفته باغداران فندق، فندقی که کمتر فرآوری شده است، ماندگاری بیشتری دارد. بنابراین، در صورت امکان، فندق را در پوست نگهداری کنید تا برای نزدیک به یک سال ماندگاری داشته باشد. پرورش دهندگان فندق همچنین می گویند که بهتر است فندق را درست قبل از استفاده پردازش کنید (مثلاً بو داده، خرد کنید، برش بزنید، آسیاب کنید).

البته اگر میخواهید این محصول را بلافاصله بعد از خرید مصرف کنید، بهتر است خرید مغز فندق را در اولویت قرار دهید چون در اینصورت زحمت شکستن و مغز کردن آن را از خود دور میکنید. همچنین با خرید مغز فندق، شما کاملا به میزانی که احتیاج دارید خرید میکنید و احتمال خرید کم یا زیاد را از بین میبرید. فندق را می توان در ظرف دربسته در یخچال یا در فریزر نگهداری کرد که تا حدود شش ماه تازه بماند.

امیدوارم توانسته باشیم در این مقاله به تمامی سوالات شما در مورد خواص فندق پاسخ بدهیم، سعی ما بر این بود تا شما را بصورت جزء به جزء با این محصول شگفت انگیز آشنا کنیم. شما عزیزان در بخش فروشگاه وبسایت آقای گردو میتونید آجیل و خشکبار مورد نیاز خودتان را با بهترین و مناسب ترین قیمت خریداری کنید.

سوالات متداول

بهترین نوع فندق را از کجا میتوان تهیه کرد؟

در همین صفحه، علاوه بر اینکه شما را با خواص و فواید سلامتی فندق آشنا کرده ایم به شما راه های خرید فندق و سایر آجیل ها را نیز نشان داده ایم.

آیا فندق برای تقویت سیستم ایمنی مفید است؟

مطالعات انجام شده نشان می دهد که فندق ممکن است خواص ضد ویروسی داشته باشد و می تواند در برابر انواع خاصی از عفونت های ویروسی مفید باشد. ویتامین های گروه B از ویتامین های لازم برای بهبود عملکرد اسیدهای آمینه در بدن می باشد.

آیا فندق برای کنترل دیابت مفید است؟

بله، یک پژوهش اثر مصرف فندق بر میزان قند خون را بر روی ۵۰ فرد مبتلا به دیابت بررسی کرد. ازمیان این ۵۰ نفر، نصف این افراد، از فندق تحت ‌عنوان میان‌ وعده استفاده می کردند و نصف دیگر هم به‌عنوان گروه کنترل بررسی شدند.
بعد از ۲ماه، اشخاصی که فندق مصرف می‌کردند، هنگام ناشتایی، کاهش محسوسی در میزان قند خون خود نداشتند.

آیا فندق برای جلوگیری از ابتلا به سرطان مفید است؟

وجود محتویاتی مانند آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌تواند به فندق خاصیت و فواید ضدسرطانی ببخشد. در میان سایر آجیل‌ها، پسته، گردو و فندق بیشترین میزان از آنتی‌اکسیدان‌ را دارا هستند. آزمایش انجام شده روی بعضی از جانداران نشان داده است که برخی ترکیبات فندق می‌توانند به جلوگیری و بهبود بعضی از انواع سرطان کمک کنند. به‌نظر می‌رسد که این ترکیبات می‌توانند از استرس نیز جلوگیری کنند.

آیا فندق سرشار از آهن است؟

بله، با خوردن فندق، شما تقریبا ۳۰ درصد از میزان مورد نیاز آهن برای یک روز خود را جذب می کنید. آهن نیز کم خونی را برطرف خواهد کرد و وظیفه حمل خون سرشار از اکسیژن از شش ها به اعضای دیگر بدن شما بر عهده دارد.

آیا فندق باعث بهبود عملکرد قلب میشود؟

مطالعات نشان می‌دهد که یکی از خواص فندق برای سلامتی مربوط به بهبود عملکرد قلب است، فندق برای سلامت قلب بسیار مفید و موثر است. وجود انواع آنتی‌اکسیدان و اسیدهای چرب ضروری، ظرفیت دریافت آنتی‌اکسیدانی فندق را بالا می برد و سطح کلسترول و چربی های مضر خون را پایین می‌آورد. درواقع به‌نظر می‌رسد که وجود اسیدهای چرب ضروری، فیبر غذایی و آنتی‌اکسیدان‌ ها، به کنترل فشار خون کمک فراوانی می‌کند. به‌طور میانگین، مصرف ۵۰ گرم فندق در شبانه روز با عوامل تاثیر گذار در سلامت قلب رابطه‌ مستقیمی دارد.

4.7/5 - (4 امتیاز)
مسعود خرّمی
دیدگاه کاربران
2 دیدگاه
  • میلاد زارع 21 دی 1401 / 1:16 ب.ظ

    سلام. ممنون از مطالب خوبتون. برای اینکه ازتون فندق یا آجیل و خشکبار خرید کنیم حتما باید زنگ بزنیم یا راه دیگه ای هم هست؟

    • مسعود خرّمی 21 دی 1401 / 1:31 ب.ظ

      سلام و عرض ادب. برای خرید لازم نیست بصورت تلفنی هماهنگ بشین. کافیه از طریق لینک های همین صفحه، وارد بخش فروشگاه بشین و هر آجیل و خشکباری که مد نظر دارین رو به سبد خریدتو اضافه کنین و خریدتون رو انجام بدین. البته برای کسب اطلاعات و راهنمایی میتونین تماس بگیرین

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *